Du kommer bli mätt ändå – och må lite bättre!

Ingredienser
- 400 g Gröna ärtor, tinade
- 200 g Kikärtor, kokta, väl avrunna
- 250 g Polentagryn
- 1 dl Vatten
- 2 st Ägg, ekologiska
- 2 msk Ekologisk Grönsaksbuljong, Bong
- 4 nsk Kallpressad rapsolja
- 2 dl Finriven parmesan
- 2 msk Finhackad vitlök
- 1 dl Plockad kruspersilja
- 1 dl Rostade gröna pumpakärnor
Så här gör du
Lägg alla ingredienser (inte pumpakärnorna) till burgaren i en mixer och mixa till en grov massa. Rör i pumpakärnorna och låt den vila 30 min. i kylen.
Forma och stek burgarna på låg värme. Rosta bröden, arrangera fina burgare tillsammans med tomatsalsan och grönsakerna.
Till servering
Tunt skivad rädisa och silverlök.
Babyspenatblad.
Grova hamburgerbröd. Tomatsalsa.
Produkter