Klassiska asiatiska smaker i symbios

Ingredienser
- 3 msk Rapsolja
- 750 g Zucchini, skivad
- 300 g Färska champinjoner i klyftor
- 3 st Stånd broccoli i buketter
- 30 cm Citrongräs, grovt krossat
- 3 msk Vitlök
- 4 msk Riven färsk ingefära
- 2 msk Finhackad röd chili
- 3 l Kokosmjölk
- 0.5 dl Ekologisk Grönsaksbuljong pulver, Bong
- 1 dl Strösocker
- 1 dl Pressad lime
- 2 msk Salt
Så här gör du
Hetta upp oljan i en tjockbottnad kastrull. Bryn zucchini, svamp och broccoli några minuter. Tillsätt citrongräs, vitlök, ingefära och chili, slå på kokosmjölken och buljong.
Låt soppan koka sakta i ca 15 minuter. Smaka av soppan med salt, chili, socker och lime. Fiska upp citrongräset och servera soppan i varma tallrikar.
Produkter