En matig soppa fullproppad med smak och lite sting därpå.

Ingredienser
- 600 g Kyckling, strimlad
- 50 g Valio normalsaltat laktosfritt Smör
- 1 msk Röd currypasta
- 1 st Röd chili, hackad
- 1 msk Ingefära, riven
- 1 st Vitlök, klyfta, riven
- 8 dl Vatten
- 1 msk Kycklingbuljong pasta, Bong
- 8 dl Valio laktosfri Vispgrädde
- 2 dl Valio laktosfri Smetana
- 2 st Lime, skal o juice
- 500 g Wokgrönsaker
- 3 msk Kycklingfond, Bong
- 0 Hackad koriander eller persilja
Så här gör du
Bryn kycklingen i smör, tillsätt currypasta, chili, ingefära, vitlök, vatten och kycklingbuljong. Låt koka på svag värme i ca 10 min.
Häll i grädde, smetana, limejuice och rivet skal. Tillsätt wokgrönsaker och låt koka upp. Smaka av med
kycklingfond och eventuellt salt och peppar.
Garnera med eller vänd i hackad koriander eller persilja.
Produkter