Som den är eller som en side – fräsch och krispig är den i alla fall

Ingredienser
- 600 g Risnudlar
- 6 msk Grönsaksbuljong, Bong
- 3 st Morot
- 300 g Gurka
- 500 g Sockerärtor
- 2 knippe Salladslök
- 4 st Paprika, olika färger
- 2 krukor Koriander
- 8 msk Rostade sesamfrön
- 0 Salt & peppar
- 0 DRESSING
- 2 st Röd chili
- 3 msk Ingefära, hackad
- 2 st Citron, skal & saft
- 6 msk Soya kikkoman
- 5 msk Olja
- 3 msk Schalottenlökfond, Bong
Så här gör du
Koka risnudlar i vatten med grönsaksbuljongen, låt svalna. Strimla morot,
gurka, sockerärtor, salladslök och paprika. Hacka koriander. Blanda allt
med de kalla risnudlarna, tillsätt sesamfrön. Häll i dressingen och blanda.
Dressing
Hacka chili och ingefära fint. Riv skal från citron och pressa sen ur
saften. Blanda samtliga ingredienser i en bunke och häll sen över
nudelsalladen. Klart att servera!
Produkter