Grön explosion i pastaformat. Toppas med het bönröra.

Ingredienser
- 500 g Pasta
- 2 msk Eko Grönsaksbuljong, Bong
- 2 msk Eko Grönsaksfond, Bong
- 0.5 dl Valio Emmentaler, riven
- 150 g Sockerärtor, skivade
- 500 g Valio laktosfri Salladsost i bitar
- 2 st Vitlök, klyfta, riven
- 5 dl Gröna ärtor
- 100 g Rucola el spenat
- 50 g Pumpakärnor
- 0 SPICY BÖNRÖRA (ca 1 L)
- 800 g Vita bönor
- 1 dl Valio laktosfri Eko Naturell Yoghurt
- 3 msk Eko Grönsaksfond, Bong
- 2 msk Citron, jos
- 2 st Vitlök, klyfta
- 6 droppar Grön tabasco
- 0 Persilja, hackad
Så här gör du
Koka pastan enligt förpackning tillsammans med buljongen, låt svalna. Lägg pastan i bunke, vänd ner resten av ingredienserna.
Rosta och strö över pumpakärnorna.
Spicy Bönröra (ca 1 lit)
Mixa alla ingredienser utom persilja slät med mixer, smaka av med salt och peppar. Blanda i den hackade persiljan.
Produkter