Vaniljpannacotta delux med hallongelé eller klassisk Cremè Brûlèe. Du väljer.

Ingredienser
- 1 dl Blå band Gammaldags Vaniljsås
- 6 dl Valio laktosfri Mellanmjölkdryck
- 3 st Gelatinblad
- 3 dl Valio laktosfri Vispgrädde
- 3 msk Valio laktosfri Crème Fraiche
- 0 HALLONGELÉ
- 100 g Blå Band Hallonkräm
- 0.5 l Vatten
- 3 st Gelatinblad
Så här gör du
Vispa vaniljsås (torrvara) med mjölken. Lägg gelatinbladen i blöt i ca 5 min. Värm upp grädden och
gelatinbladen så att dom smälter, tillsätt crème fraiche och rör ner i vaniljsåsen. Häll upp i glas, ställ i kyl
och låt stelna i ca 4 timmar.
Hallongelé
Blanda hallonkräm med vatten. Smält gelatin i varm vatten och rör ner i hallonkrämen. Häll det sedan på vaniljpannacotta. Låt stå i kyl ca 1 tim.
Tips! Går utmärkt att göra Cremè Brûlèe på.
Produkter