Ger 20 fina rullar
Otroligt fräscha rullar fullpackade med smak och nyttigheter. En väl utförd rulle kan med fördel ätas med händerna och dippas i såsen.

Ingredienser
- 2 st Schalottenlök, skivad
- 1 dl Salladslök, skivad
- 4 dl Bladspenat
- 5 st Avokado, skalad och hackad
- 2 st Papaya, skalad och hackad
- 2 st Mango, skalad och hackad
- 12 st Champinjoner, skivade
- 3 msk Bong Asian fond - Green and Fresh
- 2 msk Sweetchili sås
- 1 msk Lime, pressad
- 2 msk Fisksås
- 1 dl Korianderblad
- 20 ark Spring roll wrappers
Så här gör du
Blanda samman grönsaker och frukt i en bunke, marinera med fond, sweetchili sås, lime och fisksås. Låt det stå i kyl minst en halvtimme. Doppa rispapperna i kallt vatten tills de blir mjuka och följsamma. Fördela fyllningen på rispapperen och vik/rulla ihop till fina vårrullar.
Servera tillsammans med dip sås(Se Dip sås Hot i receptbank).
Produkter