Gröna wrap – galet god och enkel att ta med sig

Ingredienser
- 3 små Aubergine
- 3 små Zucchini
- 3 st Spetspaprikor
- 0 Flingsalt, svartpeppar & rapsolja
- 0 AVOKADOCHIMICHURRI
- 3 st Avokado
- 1 dl Plockad kruspersilja
- 0.5 dl Plockade korianderblad
- 1 msk Finhackad vitlök
- 1 msk Pressad lime
- 1 msk Finhackad röd chili
- 1 msk Schalottenlöksfond, Bong
- 10 st Stora mjuka tortillabröd
- 0 Sockerärtor, krussallad, cocktailtomater, ärtskott
Så här gör du
Skär grönsakerna i skivor på längden, stek hårt i olja.
Finhacka ingredienserna till dressingen, smaka av med salt, svartpeppar och eventuellt lime och socker. Låt mogna i kylen i 15 min.
Rosta bröden lätt, lägg i grönsakerna och chilichurrin tillsammans med salladen.
Rulla ihop och servera.
Produkter