Portioner

Snabb och enkel wok med massor av smak.
Servera den grön eller tillsammans med kyckling.

Ingredienser

  • 750 g Äggnudlar
  • 4 msk Bong Asian Fond - Red and Hot
  • 500 g Blandad svamp
  • 1 kg Wokgrönsaker, färska
  • 5 msk Olja, neutral
  • 4 msk Bong Asian Fond – Green and Fresh
  • 5 msk Japansk soja
  • 2 dl Vatten
  • 1 dl Koriander alt. bladpersilja, plockade

Så här gör du

Koka nudlarna tillsammans med Asian Fond – Red and Hot och spola dem kalla. Skär svampen och grönsakerna i fina bitar. Hetta upp oljan i en stekpanna och låt grönsakerna steka någon minut på hög värme.
Lägg i nudlarna och tillsätt fond, soja och vatten. Låt det koka kraftigt under omrörning till hälften av vattnet kokt bort.

Servera direkt med lite örter på toppen Alternativt, servera tillsammans med kyckling.