Portioner

Ger 20 fina rullar
Otroligt fräscha rullar fullpackade med smak och nyttigheter. En väl utförd rulle kan med fördel ätas med händerna och dippas i såsen.

Ingredienser

  • 2 st Schalottenlök, skivad
  • 1 dl Salladslök, skivad
  • 4 dl Bladspenat
  • 5 st Avokado, skalad och hackad
  • 2 st Papaya, skalad och hackad
  • 2 st Mango, skalad och hackad
  • 12 st Champinjoner, skivade
  • 3 msk Bong Asian fond - Green and Fresh
  • 2 msk Sweetchili sås
  • 1 msk Lime, pressad
  • 2 msk Fisksås
  • 1 dl Korianderblad
  • 20 ark Spring roll wrappers

Så här gör du

Blanda samman grönsaker och frukt i en bunke, marinera med fond, sweetchili sås, lime och fisksås. Låt det stå i kyl minst en halvtimme. Doppa rispapperna i kallt vatten tills de blir mjuka och följsamma. Fördela fyllningen på rispapperen och vik/rulla ihop till fina vårrullar.

Servera tillsammans med dip sås(Se Dip sås Hot i receptbank).