Portioner

Gröna wrap – galet god och enkel att ta med sig

Ingredienser

  • 3 små Aubergine
  • 3 små Zucchini
  • 3 st Spetspaprikor
  • 0 Flingsalt, svartpeppar & rapsolja
  • 0 AVOKADOCHIMICHURRI
  • 3 st Avokado
  • 1 dl Plockad kruspersilja
  • 0.5 dl Plockade korianderblad
  • 1 msk Finhackad vitlök
  • 1 msk Pressad lime
  • 1 msk Finhackad röd chili
  • 1 msk Schalottenlöksfond, Bong
  • 10 st Stora mjuka tortillabröd
  • 0 Sockerärtor, krussallad, cocktailtomater, ärtskott

Så här gör du

Skär grönsakerna i skivor på längden, stek hårt i olja.

Finhacka ingredienserna till dressingen, smaka av med salt, svartpeppar och eventuellt lime och socker. Låt mogna i kylen i 15 min.

Rosta bröden lätt, lägg i grönsakerna och chilichurrin tillsammans med salladen.

Rulla ihop och servera.