Portioner:
Hetta upp en kastrull med rapsolja och fräs löken mjuk. Rör ner linser och de hackade rödbetorna, låt dem fräsa med en kort stund. Slå på vinet och låt det koka in. Tillsätt vatten och buljong lite åt gången, låt det koka på försiktig värme. Tillsätt peccorino och chevré, rör om tills lins-otton fått en krämig konsistens. Smaka av med salt och svartpeppar.
Tips
Om Du har tillgång till en råsaftcentrifug byt ut 1 dl av vattnet mot råsaft från rödbetor.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.