Portioner:
Koka riset enligt anvisning men addera fonden i kokvattnet. Ansa och dela svampen. Stek svampen i några minuter i olja på hög värme i en stor wokpanna. Skala och hacka löken samt strimla salladskålen och salladslöken. Skölj och låt spenatbladen rinna av. Stek tillsammans med svampen i några minuter. Tillsätt ris, fond, soja, chilisås och spenat.
Låt allt bli varmt och servera rykande varmt med ett stekt ägg och plockade örter.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.