Nudlar – Sesam – Salladslök

Som den är eller som en side – fräsch och krispig är den i alla fall

Ingredienser

Portioner:

600 g Risnudlar
6 msk Grönsaksbuljong, Bong
3 st Morot
300 g Gurka
500 g Sockerärtor
2 knippe Salladslök
4 st Paprika, olika färger
2 krukor Koriander
8 msk Rostade sesamfrön
Salt & peppar
DRESSING
2 st Röd chili
3 msk Ingefära, hackad
2 st Citron, skal & saft
6 msk soja, Mrs Cheng´s Japanese Soy
5 msk Olja
3 msk Bong Touch of Taste Schalottenlökfond

Så här gör du

Koka risnudlar i vatten med grönsaksbuljongen, låt svalna. Strimla morot, gurka, sockerärtor, salladslök och paprika. Hacka koriander. Blanda allt med de kalla risnudlarna, tillsätt sesamfrön. Häll i dressingen och blanda.

Dressing
Hacka chili och ingefära fint. Riv skal från citron och pressa sen ur saften. Blanda samtliga ingredienser i en bunke och häll sen över nudelsalladen. Klart att servera!

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.