Nudlar och grönsaker i buljong

En enkel vegetarisk rätt som lätt kan göras vegansk med andra nudlar. Styr smak och hetta med Red and Hot Asian Fond.

Ingredienser

Portioner:

500 g Äggnudlar alt. Risnudlar
800 g Blandade grönsaker, t ex svamp, pak choi, lök, broccoli och morot
3 msk Matolja
6 msk Mrs Cheng's Japansk soja
1.2 l Vatten
3 msk Bong Touch of taste Asian Fond - Red and Hot
2 msk Bong Touch of taste Kantarellfond

Så här gör du

Tillaga nudlarna enligt förpackningens instruktioner, skölj kallt. Skär grönsakerna i fina bitar. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs grönsakerna. När de börjar bli mjuka så rör i nudlarna och slå i soja, vatten och fond. Låt det koka upp och smaka av med salt, peppar och fond.

Servera nudlarna i djupa tallrikar.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.