Portioner:
Skala och skär sötpotatis i mindre bitar, koka den al dente i vatten med buljong, sila av och mosa lätt. Rosta majsen i ugn på 175° i ca 10 min. Häll av sköljda bönor och lägg i bunke, tillsätt majsen, potatisen, kryddor, fond, spenat, paprika, cottage cheese och ostcreme. Blanda väl.
Fördela blandningen i tortillabröden, rulla ihop dem och lägg dem i smort bleck. Strö på den rivna osten och gratinera i ugn på 175° i ca 15 min. Osten ska ha en gyllenbrun färg.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.