Portioner:
1. Skiva köttet i centimetertjocka skivor, stek/bryn i stekpanna, lägg i gryta.
2. Blanda juice, soja, oxfond och vinäger.
3. Fräs vitlök, chili och ingefära. Häll på fondvätskan och låt koka lite. Lägg över köttet, låt koka 2–4
tim tills köttet är riktigt mört.
4. Fräs sockerärtor, salladslök och äpple. Blanda ner detta försiktigt innan servering. Servera med ris.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.