Högrev med äpple och ingefära

Den perfekta lunchrätten eftersom den bara blir godare ju längre den står. Sockerärtorna, äpplena och löken tillför friskhet och krisp på slutet.

Ingredienser

Portioner:

1.5 kg Högrev
1 l Äppeljuice, färdigblandad
2 dl Soja
4 msk Bong Touch of taste Oxfond
2 dl Äppelcidervinäger
6 st Vitlöksklyftor, hackade
4 st Röd chili, hackad
2 msk Ingefära, hackad
ÄPPELBLANDNING
300 g Sockerärtor, strimlade
300 g Salladslök, skivad
200 g Äpple, skivade
TILLBEHÖR
6 dl Ris

Så här gör du

1. Skiva köttet i centimetertjocka skivor, stek/bryn i stekpanna, lägg i gryta.

2. Blanda juice, soja, oxfond och vinäger.

3. Fräs vitlök, chili och ingefära. Häll på fondvätskan och låt koka lite. Lägg över köttet, låt koka 2–4
tim tills köttet är riktigt mört.

4. Fräs sockerärtor, salladslök och äpple. Blanda ner detta försiktigt innan servering. Servera med ris.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.