Portioner:
Bryn köttet i smöret, smaksätt med salt och peppar och lägg över i en rymlig gryta. Fräs fläsk, morötter, lök och vitlök, tillsätt tomatpuré och låt det steka med några sekunder. Lägg över allt i grytan. Pudra över mjölet och rör så att det fördelar sig jämnt. Tillsätt fond, vin, timjan och lagerblad. Låt det koka upp och sedan koka sakta i ca 1,5 timmar tills köttet är mört. Bryn steklök och champinjoner i en klick smör och lägg ner dem i grytan när ca 30 minuter återstår av koktiden.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.