Portioner:
Koka upp vattnet tillsammans med fonden, håll den varm. Fräs löken i oljan på försiktig värma i några minuter. Rör i riset och fräs ytterligare några minuter. Slå i vinet och låt det koka in i riset. Späd med buljongen, lite i taget. Rör om ofta och låt det koka tills riset är genomkokt. Rör i parmesanost och smaka av med salt, peppar och fond.
Dela skockorna på länden. Dubbel panera den – vänd i mjöl, ägg och skorpmjöl. Fritera skockorna i het olja tills de blivit bruna och krispiga. Skeda upp risotton i varma tallrikar. Toppa med salladsblad, skockor och toppa med fiskrom.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.