Portioner:
Gör så här:
Blanda alla ingredienser till Gravningslagen. Lägg fisken i ett bleck och häll över lagen. Täck med plastfilm. Ställ blecket i kylen. Grava i 2 dygn. Vänd Laxen efter 1 dygn. När laxen är färdiggravad så slå bort vätskan så att den inte blir övergravad och för salt. Skär laxen i tunna skivor och servera den med goda tillbehör.
Gravningslagen kan användas till två stycken gravningar.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.