Det är många som har suktat efter att få röra sig fritt i restaurang- och kroglivet under coronapandemin. Begränsningar av både antal personer i sällskap, maxantal under ett och samma tak samt tillfälliga öppettider för restaurangbranschen har häckat över oss och medfört att affärsluncher, firmatillställningar och andra sociala event har fått vänta.
Men så kom beskedet att samhället skulle öppna upp igen i slutet på september. Folket jublade och restaurangbranschen förberedde sig på den massiva våg av socialiseringssugna gäster som väntade. Dessutom hade vi sett till att storkök och restauranger kunde bjuda på nya och spännande smaker.
Bong Touch of Taste lanserade nämligen tre nya fonder; Umamifond, Lökfond och Svampfond. Samtliga har flera användningsområden och kan användas som bas i allt från mustiga grytor och stuvningar samt i kalla som varma soppor och såser.
Precis som resterande av Bong Touch of Taste fondsortiment är de tre nya fonderna dessutom utmärkta smaksättare och lyfter smaken på både biffar och bullar, vegetariska som köttbaserade. Här tipsar vi till exempel om en god hamburgare som går enkelt och snabbt att tillreda. Håll till godo!