Portioner:
Skala och skiva Löken i tunna skivor. Bryn Löken i en stekpanna, ca 20 cm diameter, utan att den tar färg i ca 10 minuter. Krydda med den plockade Timjanen och Brynt Lökfond. Salta och Peppra. Rulla ut smördegsplattan över stekjärnet och tryck till längst med kanterna. Baka av i ugn i 225 grader i ca 15 minuter. Stjälp upp tarten på ett smörpapper så att smördegen hamnar underst och låt svalna. Garnera med färska örter. Servera hel eller i bitar med Crème Fraiche och Forellrom.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.