Mrs Cheng´s Satayglaze

Soja lyfter smaken i marinader, glazer och såser med sin djupa umami! Perfekt för att göra kött, fisk och grönsaker mört och saftigt. Mrs Cheng´s härliga Satayglaze bygger på en bas av japansk soja som blandas med Mrs Cheng´s Satay grytbas, jordnötssmör, farinsocker och maizena.

Ingredienser

Portioner:

1 dl Mrs Cheng's Grytbas Satay
1 msk jordnötssmör
1 msk farinsocker
2 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
1 tsk maizena utrört i 1 tsk vatten

Så här gör du

  1. Häll 1 dl sataysås utan grönsaksbitar i en liten kastrull tillsammans med jordnötssmör, farinsocker och soja.
  2. Låt det koka upp och red av med maizena utrört i vatten.
  3. Låt det koka upp på nytt och ställ sedan av glazen för att svalna.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.