Potatissallad med rädisor

Låt inte bufféns trotjänare Potatissalladen bli tråkig – lyft smaken med Touch of Taste Brynt Schalottenlöksfond. Tillsammans med färskpotatis, rädisor, rödlök och kapris skapar fonden en fyllig dressing med djup, sötma och friskhet som håller genom hela serveringen. Perfekt för catering, kyld distribution och somrig à la carte – smaken sitter redan i fonden!

Ingredienser

Portioner:

1,2 kg potatis, gärna färskpotatis
300 g rädisor
25 g fänkålsdill, hackad
50 g kapris
1,5 dl olivolja
1 st rödlök, hackad
2 msk sherryvinäger
2 msk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
Salt och peppar

Så här gör du

  1. Koka potatisen och låt svalna.
  2. Blanda samman olivolja, vinäger och fond och smaka av med salt och peppar.
  3. Ansa och dela rädisorna i lagom bitar.
  4. Blanda potatis, kapris, rädisor, rödlök och hackad fänkålsdill.
  5. Slå dressingen över grönsakerna och blanda väl och servera.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.