Pastasallad med oliver och grillad paprika

Kall, krämig och full av smak – vår pastasallad med grillad paprika, kapris och oliver får en helt ny dimension med Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond. Perfekt för buffé, catering eller lunchservering där varje tugga ska leverera både sälta, syra och umami. Förbereds smidigt i förväg – smaken blir bara bättre med tiden!

Ingredienser

Portioner:

1 kg pasta, okokt
200 g grillad paprika, strimlad
150 g gröna ärtor
25 g kapris
1,5 dl olivolja
3 dl oliver, avrunna
1 st citron, saften
4 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond

Så här gör du

  1. Koka pastan al dente och låt svalna.
  2. Blanda samman olivolja, citronsaft och fond och smaka av med salt och peppar.
  3. Blanda pasta, kapris, oliver, paprika och ärtor.
  4. Slå dressingen över blandningen och blanda väl. Låt stå och dra i minst 30 minuter innan servering.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.