Bönsallad med sojabönor, ärtor och haricots verts

Gröna sojabönor, ärtor och haricots verts möter citron och Bong Touch of Taste Umamifond i en sallad som lyfter hela buffén. Den här växtbaserade rätten kombinerar fräschör med djup – perfekt för buffén och kallservering i större volymer. Proteinrik, prisvärd och enkel att preppa.

Ingredienser

Portioner:

300 g gröna sojabönor
300 g gröna ärtor
300 g haricots verts
100 g ärtskott
1,5 dl olivolja
1 st citron, saften
1 st citron, skalet och saften
2 msk Bong Touch of Taste Umamifond

Så här gör du

  1. Blanchera haricots vertes och lägg dem i isvatten.
  2. Blanda samman olivolja, citronsaft (från 2 stycken citroner) och rivet citronskal (från 1 styck citron), umamifond och smaka av med salt och peppar.
  3. Hacka ärtskotten grovt och blanda med bönor, ärtor och haricots verts.
  4. Slå dressingen över grönsakerna, blanda väl och servera!

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.