Korvtopping – Mexican Style

En chili cheese-korv blir snabbt något extra med rätt topping. Grillad majs, picklad jalapeño och smulad queso fresco ger fräsch hetta och härlig sötma, men det är chipotlemayon som gör hela skillnaden. Genom att smaksätta den med Touch of Taste Brun Kalvfond får såsen ett djup som lyfter hela serveringen – perfekt när du vill skapa mycket smak med små medel.

Ingredienser

Portioner:

Chili cheese korv
Grillad majs
Queso fresco
Picklad jalapeño
Chipotlemayo
500 g majonnäs
2 msk Bong Touch of Taste Brun Kalvfond
2 msk Chipotle paste
Salt och peppar

Så här gör du

  1. Blanda ihop alla ingredienser till majonnässåsen och smaka av med salt och peppar.
  2. Arrangera korven i bröd och toppa med övriga ingredienser.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.