Korvtopping – Thai Style

Att lyfta en enkel korvservering i restaurang eller storkök behöver inte vara svårt. Med smarta toppings och en riktigt bra smaksättare får du snabbt mycket smak för liten insats. En Thai Style-inspirerad korv med stark senap, strimlad grön mango och en Green Curry-mayo blir både fräsch och full av karaktär – och här gör Touch of Taste Grönsaksfond hela skillnaden genom att ge såsen djup och rundhet. Perfekt när du vill skapa något som känns genomarbetat även i större volymer.

Ingredienser

Portioner:

Korianderkryddad korv
Stark senap
Fläsksvålar, krossade
Grön Mango, strimlor
Green Curry Mayo
500 g majonnäs
2 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
1 msk Green curry paste
1 msk fisksås, thai
1 st lime, saften
Salt och peppar

Så här gör du

  1. Blanda ihop alla ingredienser till majonnässåsen och smaka av med salt och peppar.
  2. Arrangera korven i bröd och toppa med övriga ingredienser.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.