Året inleds med Nordens största branschmässa

Nytt år, nya möjligheter! Vi inleder 2024 med att delta på Fastfood & Cafe & Restaurant Expo på Kistamässan i Stockholm. Kom och träffa oss i vår monter precis intill aktivitetstorget!

Det är återigen dags för Nordens största branschmässa Fastfood & Cafe & Restaurant Expo att gå av stapeln, denna gång i Stockholm. Under dagarna två, den 31 januari till den 1 februari, kommer vi vara en av de runt 250 utställare som intar Kistamässan för spännande möten ackompanjerade av god mat.

Kom och ät hos oss

Hos oss kommer det bjudas på lågtempererad ryggbiff med rödvinskaramell och svampmajo, tiramisu på mockamousse, chokladmousse med apelsin och passionssirap och citronmousse med lakrits. De tre sistnämnda är gjorda på mousser från IsoMitta, vårt senaste varumärke som även det underlättar arbetet i proffskök. Monterbesökarna är även välkomna att titta in i vårt skafferi för att känna och klämma på våra produkter.

Urban Food Trends

Scenprogrammet under mässan kommer att ledas av mästerkocken Sandra Mastio och består av massor av smarriga ingredienser. Temat är Urban Food Trends och besökarna tas med på en resa till sex av världens hetaste matmetropoler – Los Angeles, Köpenhamn och Buenos Aires, London och Berlin. Dessutom kommer Skandinaviens största pizzatävling att avgöras. Som pricken över i kommer det dessutom finnas en glassig aktivitetsyta med milkshaketillverkning.

Vi ser verkligen fram emot att mingla med aktörer från hela branschen och möta både gamla och nya bekantskaper! Vi ses där!

Tillhörande Recept

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.