”En god relation till grossisterna bidrar till vår framgång”

Efter att ha varit en del av GB Foods i snart nio år ser Fredrik Sjöberg fortsatt en stor potential att utvecklas och utmanas dagligen. En av de främsta förutsättningarna för det är en stabil relation med grossisterna.

Fredrik började sin bana som Key Account Manager på Campbells kontor i Karpalund 2012. Idag innehar han sin tredje tjänst inom koncernen, som Business Manager Foodservice, och trivs som fantastiskt utmärkt.

– Jag sökte mig till företaget för att jag ville utveckla mig själv och min karriär. Koncernens varumärken och dess goda renommé var också en bidragande faktor, säger han.

– Min nuvarande roll är ständigt utvecklande och utmanande, både när det gäller mitt team och marknaden i stort.

En nyckelfaktor för att kunna fortsätta leverera högklassiga produkter är en bra dialog med marknaden och ett bra samarbete med de grossister som GB Foods jobbar med, säger Fredrik.

– Vi har en mångårig och stabil relation med grossisterna, vilket i många hänseenden har bidragit till vår framgång. Det är viktigt för oss att upprätthålla en bra dialog med dem vi jobbar mot eftersom de är den förlängda armen till slutförbrukarna.

Och en bra dialog med samarbetspartners återspeglar förstås en god stämning och öppen kommunikation inom det egna företaget.

– Under pandemin har GB Foods som arbetsgivare varit mycket mån om sin personal och tagit stort ansvar för att hålla alla välmående. Stämningen mellan kollegor på kontoret, på fältet, i teamen och med dem som jobbar för oss utanför Sveriges gränser är underbar – vi är som en enda stor familj.

Namn: Fredrik Sjöberg

Ålder: 51 år

Yrke: Business Manager Foodservice

Familj: Gift och två barn på 15 och 12 år

Favoritmat: Svårt att välja men om jag skulle vara på en öde ö skulle jag nog längtat efter en bra tjock grillad korv.

Favoritdryck: En bra Chablis – fast en iskall lager är inte dumt det heller

Tillhörande Recept

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.