En mässa i sitt eget unika slag

Att delta på mässor är gynnsamt ur flera perspektiv. Dels för att synas i branschen och visa vad vi har att erbjuda. Dels för att ta del av andra företags diton. Men framförallt handlar det om att ta vara på möten med branschkollegor och ta del av nyheter, inspiration och nya möjligheter.

Nordens största branschmässa Fastfood & Cafe & Restaurant Expo finns i fem städer i Norden – Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Tammerfors. Näst gång den slår upp sina dörrar blir i Stockholm den 31 januari till 1 februari och vi hoppas förstås på lika fantastiska dagar som senast i Malmö.

Spontana möten

Sedan starten har Fastfood & Cafe & Restaurant Expo handlat om att skapa affärsdrivande möjligheter. Av denna anledning blir det också naturligt för oss att närvara. De flera tusen möten med allt ifrån kockar till inköpare kostekonomer är obetalbara och hjälper oss att driva och utveckla vår verksamhet.

Mässan är även en del av Net Zero Carbon Events vars mål är att vara vara nettonoll till 2050 samt att halvera växthusutsläppen till 2030 – ett initiativ vi står bakom. Under mässdagarna försöker vi till exempel minska matsvinnet så gott det går samt att undvika plast när vi bjuder monterbesökarna på prover.

Som en restauranggata

Sist men absolut inte minst är atmosfären på Fastfood & Cafe & Restaurant Expo helt otrolig! Den påminner i det närmaste om myllrande restauranggator med fantastiska dofter och smaker, vilket är något helt unikt för ett event som faktiskt äger rum i en helt vanlig mässlokal. Vi hoppas naturligtvis att vi ses i Stockholm i månadsskiftet januari-februari 2024 så att vi kan dela denna upplevelse tillsammans!

Tillhörande Recept

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.