Förutom ingredienserna – vad särskiljer de ekologiska fonderna?

Alla har rätt till att leva ett hälsosammare liv på en sund och frisk jord. Som restaurang och storkök går det att göra stor skillnad för miljön genom att välja ekologiska och hållbara livsmedel.

Även smaksättare kan vara ekologiska – något vi tagit vara på när vi tagit fram våra ekologiska fonder, Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond, Bong Touch of Taste Ekologisk Köttfond och Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond.

Våra ekologiska fonder är rena och innehåller lika hög andel huvudråvara som vårt övriga fondsortiment, utan onödiga tillsatser. Vi har inte tillsatt smakförstärkare i fonderna och de ingående ingredienserna innehåller inte några allergener, det vill säga ämnen som kan överkänslighet och allergier.

Vi tycker att det är viktigt att man tar ansvar för en hållbar utveckling och våra ekologiska fonder är ett första steg att bidra för Bong Touch of Taste. Vi har som bekant bara en jord och den måste vi kämpa för att bevara. Och även konsumenter har ett ansvar – att välja ekologiskt är att välja att värna om miljön.

Bong Touch of Tastes ekologiska fonder gör ingen avkall på smaken, men däremot stor skillnad för planeten. De används precis som våra andra fonder i sortimentet – det är bara att slå i och smaka av.

Tillhörande Recept

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.