Hummerfond sätter guldkant på festmaten

Det är något som händer med smaksinnena när någon nämner att hummer och hummersmak på något vis kommer att vara inblandad i en måltid. Därför är hummerfonden ett enkelt sätt att lyxa till de enklaste recepten, så att de passar vilken gourmand som helst.

Många håller nyårsfirandet som årets pampigaste och menar att det ska avhandlas med buller och bong. Redan på senhösten börjar det tisslas och tasslas om vad som ska göras under kommande nyårsafton. Och eftersom vi människor är glada i godsaker är det inte helt ovanligt att vi låter maten spela få en stor roll under kvällen då det nya året ska välkomnas.

Lyxig finish

Det finns ingen traditionell nyårsmat, eller i alla fall inte enligt mathistoriker. Men frågan är om det börjar att bli tradition att ha med hummer på något hörn under den svenska nyårsmiddagen ändå. Och då pratar vi både om hummer som i skaldjuret som serveras i sig, och om rätter som innehåller någon slags touch av hummer. Ett exempel på det är hummersoppa, som är en populär förrätt när det ska bjudas på festligare måltider.

Vi vill rekommendera att låta Touch of Taste Hummerfond ta stor plats när ni tar fram nyårsmenyn. För även om den används som smaksättare i kalla såser, agerar smaklyftare för fisk- och skaldjursrätter eller kokas upp för att utgöra basen i en krämig och god hummersoppa så tillför den en lyxig finish.

Bong Touch of Taste Hummerfond finns dessutom I praktisk storköksförpackning, om 1 liter. Utmärkt att bunkra upp med i nyårstider. Gott nytt år!

Tillhörande Recept

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.