Lyckad matmässa i Malmö

Det var två fantastiska dagar i Malmö under höstens Fastfood & Café & Restaurant Expo den 20 - 21 september. Vi vill tacka alla som kom förbi vår monter och bidrog till intressanta och inspirerande samtal.

Fastfood & Café & Restaurant Expo, FFCR, är Nordens största mässa i sitt slag. Det är en mötesplats för matbranschen och en möjlighet att ta del av de senaste trenderna och nyheterna när branschens ledande leverantörer, inköpare och kockar samlas.

Viktig mötesplats

För oss är det otroligt viktigt att finnas på plats, framförallt för att träffa allt ifrån kockar till inköpare och kostekonomer från hela södra Sverige och Danmark. FFCR är en mötesplats fylld av nya och välbekanta smaker där det kryllar av förväntansfulla människor och färgsprakande montrar.

Monter med matinspiration

Vi passade även på att bjuda monterbesökarna på Hummersill med Äpple samt Reuben Sandwich. Vår partner Sales Support bjöd dessutom på en god Rostad Paprikamajo i sin monter.

Omkring 1000 smakportioner serverades och över 600 varuprover delades ut. Vi hoppas att vi har kunnat inspirera alla besökare med idéer om hur man kan använda våra produkter i sin dagliga verksamhet.

Nästa FFCR kommer att hållas i Stockholm den 31 januari – 1 februari, vi längtar redan och hoppas att vi ses igen då!

Tillhörande Recept

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.