Nya förpackningar – samma innehåll

Visste du att plast står för 5 - 10 procent av Sveriges territoriella växthusgasutsläpp? GB Foods tar miljöfrågan på allvar, därför kommer nu våra buljonger i nya förpackningar, bestående av 30 procent mindre plast än tidigare.

Ansvar gentemot planeten

Vi anser att det är självklart att alla har rätt till ett mer hälsosamt liv på en mer välmående jord. Därför har vi länge fokuserat på frågor som miljö och hållbarhet. Som leverantör inom livsmedelsbranschen har vi ett ansvar dels gentemot vår planet, men även gentemot oss själva och inte minst våra kunder.

Sedan tidigare har vi ett stort ekologiskt sortiment som värnar om att arbetare, djur och natur ska få vara fria från gifter. Nu tar vi ytterligare steg mot detta mål och lanserar nya förpackningar till Bongs buljonger med hela 30 procent mindre plast.

Samma produkt

Som leverantör till restauranger och storkök är det viktigt för oss att förmedla att vi hyser stor omsorg för både smak, kvalitet samt miljö. Med de nya förpackningarna blir detta än mer tydligt.

Själva buljongen och vårt utbud är självklart detsamma. Genom att ha i Bongs buljong tillför ni grytan, såsen eller soppan en mer distinkt ton eftersom de hjälper till att lyfta smakerna på de övriga ingredienserna.

Tillhörande Recept

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.