Nytt varumärke på Kostdagarna

Den 30-31 mars kommer vi att delta på Kostdagarna i Malmö tillsammans med stora delar av det offentliga måltidsservice. Här delar vi med oss av insikter och ny kunskap. Dessutom kommer vi att presentera ett nytt varumärke med spännande produkter för restauranger och storkök – IsoMitta!

Varumärket IsoMitta har under en längre tid funnits på den finska marknaden och erbjuder smakfulla och enkla desserter för professionella kök. Sortimentet består av mousse och dessertkräm som går snabbt och enkelt att tillreda. Nu lanseras produkterna i Sverige och vi kommer att presentera IsoMitta på Kostdagarna i Malmö.

Lång hållbarhetstid

IsoMittas desserter tillagas av färska, solmogna ingredienser och är helt fria från tillsatser. Genom att använda raffinerade torkmetoder förlänger vi hållbarhetstiden på både moussen och dessertkrämen till hela 720 dagar.

För alla smaker och kostpreferenser

IsoMittas mousse finns i ett stort antal smaker med slät konsistens eller små bitar. IsoMitta dessertkrämer är sötade med naturligt socker, innehåller inga sötningsmedel och är berikade med vitamin C. I sortimentet för både mousse och dessertkräm finns laktosfria, glutenfria, äggfria och sojafria alternativ.

Årets tema på Kostdagarna är tillika en retorisk fråga; Hur svårt kan det vara? Med detta riktar Kostdagarna 2023 strålkastarljuset mot det offentliga Måltidssveriges samlade förmåga och potential att stå starkt och utvecklas när det råder oroligheter i omvärlden. Vi ses väl där?!

Tillhörande Recept

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.