Tillsammans blir vi bättre

Vi arbetar ständigt för att kontinuerligt utveckla både våra produkter och oss själva. Därför kommer vi i höst att inleda ett samarbete med Lagerblad Foods.

Bong Touch of Tastes fonder är mångsidiga och gör skillnad i allt från mustiga kötträtter till krispiga sallader. Nu tar vi ytterligare ett steg i att utforska nya smakkombinationer och spännande recept.

Hemlagad mat i större skala

Lagerblad Foods är ett livsmedelsbolag som startade i Helsingfors 1998. Det var två köksmästare som hade en vision av att kunna leverera god mat med förstklassiga ingredienser, tillagad på traditionellt vis.

I dag, 25 år senare, utgörs företaget av 35 matproffs och utbudet består av piroger, köttbullar, biffar och korvar. Råvarubasen är bred och matlagningen är klassik; malt kött mals i egen kvarn och stekning sker i gjutjärnspanna med antingen olja eller smör, bara för att nämna några exempel. Dessutom fryser Lagerblad Foods ner sina produkter genast efter tillredning för att undvika tillsatsämnen.

Förhoppningar om matglad höst

I det samarbete vi nu inleder kommer vi att kombinera Lagerblads högklassiska produkter med ljuvliga såser gjorda på Bong Touch of Tastes fonder. Vi är mycket förväntansfulla på att få jobba sida vid sida med ett livsmedelsföretag som ställer lika höga krav på kvalitet och smak som oss och ser fram emot en kul och matglad höst!

Tillhörande Recept

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.