Touch of Tastes fonder – din räddning i semestertider

Vi går mot sommar- och semestertider – något som betyder att företag går ner i personalstyrka, likaså restauranger och storkök. Med färre personer på plats kan det vara en utmaning att få till maträtterna med det där lilla extra.

Bong Touch of Taste fonder med sina klassiska smaker hjälper dig att ge maten en känsla av hemlagat som förhöjer både intryck och sinne.

På sommaren vill vi ha lätt och god mat som både går bra att äta inomhus, men som även går bra att ta med sig ut när vädret tillåter. Eftersom att många av våra grönsaker är färska under denna period är det till exempel tilltalande med en krispig och fräsch sallad av något slag. Men det kan vara svårt att få till en variation på smakerna, speciellt när storkök och restauranger är underbemannade.

Det är här Bong Touch of Tastes fonder kommer in i bilden – fonderna är nämligen allsidiga och kan användas till mycket mer än att vara just fonder.

Till exempel passar de bra att ha i när det ska tillredas en god och smakrik marinad till rostbiffen eller grillköttet. Eftersom fonderna kommer i massor av olika klassiska smaker är det bara att välja och vraka. Experimentera dig fram och blanda fonderna med ingredienser som olja, soja, vitlök, chili och örter för att skapa en unik och smakfull marinad som ger köttet både saftigt och läckert.

Fonderna fungerar även utmärkt att använda som bas i en god och fräsch salladsdressing – blanda till exempel Touch of Tastes Grönsaksfond med olivolja, basilika och pressad citron för att skapa en italiensk känsla. Eller låt dig inspireras av vårt recept på en enkel men ljuvligt god senap- och honungsdressing som passar perfekt till exempelvis kycklingsallad.

Tillhörande Recept

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.