Tradition som trendar

Lokala råvaror har varit på tapeten länge, men i år ser vi även en utveckling mot traditionella recept med historiska och genuina smaker.

Det finns många anledningar till varför vi väljer närodlade och lokala råvaror. Naturligtvis är miljöaspekten den främsta, men det handlar även om att föra vidare arv och tradition samt att bevara kultur.

Nostalgiska rätter

Under 2023 har trenden med att jobba med lokala och regionala smaker dessutom satt kurs mot att landa i enkla, traditionella maträtter som kommer med nostalgi.

Och här är Bong Touch of Tastes fonder utmärkta att använda. Fonderna är mångsidiga med välbalanserade receptsammansättningar vilket gör att de hjälper till att lyfta fram smakerna på de lokala råvarorna.

Mat som smakar ”hemma”

Alla gillar när det finns klassisk husman på menyn och om det dessutom har en smak som bringar fram minnen från förr och smakar ”hemma” blir det ännu mer uppskattat.

Genom att prova er fram genom Bong Touch of Tastes breda sortiment av fonder kan ni enkelt hitta och lyfta fram lokala och traditionella smaker. Det är som vanligt bara att droppa i och smaka av – endast fantasin sätter gränser

Tillhörande Recept

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.