Träffa oss på FFCR i Stockholm

Sugen på att ta del av nyheter, inspiration, oväntade möten och nya möjligheter? Då ska du styra kosan till Kistamässan i mars. På Fastfood & café restaurant expo möts branschen för att bjuda på det senaste. Kom och träffa oss i monter L:24!

Hela 250 ledande leverantörer och lokala uppstickare möts den 8-9 mars på Kistamässan för att ge besökarna en komplett överblick över vad branschen har att erbjuda.

Mat i montern

Vi kommer naturligtvis att vara på plats för att informera monterbesökarna om våra produkter. Det kommer även att bjudas på en smarrig Chicken Tinga, en fräsch sallad med solrospesto och en ljuvlig dessert med lingonmousse. Bara det är värt att titta förbi för!

Ny säljpartner

Dessutom gör vår nya säljpartner Sales Support oss sällskap i montern. Sales Support är specialiserade på bland annat Food Service och deras team har en gedigen kännedom om marknaden. De kommer att informera om hur de arbetar i nära samråd med oss.

Fastfood & café restaurant expo är Nordens största mässa i sitt slag och finns i dag i fem städer – Göteborg, Stockholm, Malmö, Tammerfors och Helsingfors. I Stockholm hålls mässan på Kistamässan.

Tillhörande Recept

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.