Träffa oss på FFCR Malmö

Hösten är på intåg, men det betyder inte bara gråare och kallare väder. För oss mattokiga är det nämligen dags att styra kosan till Malmömässan den 20-21 september för att utforska vad höstens inspirerande Fastfood & Café Restaurant expo har ett bjuda på.

Nordens största mässa i sitt slag är tillbaka i Malmö. Här kan du och dina kolleger ta del av de senaste trenderna och nyheterna först när branschens ledande leverantörer, inköpare och kockar möts i Skånes största stad.

Delaktiga besökare

Ett populärt inslag på mässan är den så kallade Experience Arena. Här inbjuds besökarna att bli delaktiga och får uppleva både nya smaker och överraskande kombinationer.

Hållbar mat

Dessutom kommer Årets kock 2022, Jessie Sommarström, att finnas på plats för att lyfta hur vi kan laga mer hållbar mat. Hon menar att det finns stora möjligheter i svensk matkultur för en mer hållbar matlagning samt att detta inte behöver vara en klassfråga.

Naturligtvis kommer även vi finnas på plats med monter för att visa upp och informera besökarna om våra produkter och hur vi arbetar. Kom och träffa oss i monter D:38. Vi ses där!

Tillhörande Recept

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.