Varför har vi ekologiska fonder?

För GB Foods ligger vikten av att ta ansvar för hållbarhet och miljö högt upp på agendan. Vi är noga med både råvaror och förpackningar och arbetar ständigt med att förbättra våra produktval för att inverkan på miljön ska vara minimal.

Samtidigt är vi av åsikten att naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Därför innehåller Bong Touch of Taste ekologiska fonder få ingredienser för att på så sätt få fram en renare och godare smak.

Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond får sin fylliga smak från rotsaker och lök. Den höjer smaken på grytor och stuvningar och bidrar med sötma och rostade undertoner. Bong Touch of Taste ekologisk fond passar dessutom med fördel i både mos och pesto – ett enkelt sätt för storkök att höja smaken på ett potatismos som ska serveras till många. Och vill du ge den hemlagade peston det där lilla extra så droppa i ett par droppar och smaka av.

Bong Touch of Taste Ekologisk Köttfond ger en mustig och fyllig smak. Den bidrar med en kraftig köttsmak och gör sig utmärkt i allt från en mustig köttgryta till saftiga köttbullar. Eller varför inte använda den som en bas vid marinering av kött? Ett simpelt sätt att ge kött som ska tillagas åt många en saftig smak.

Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond har en härlig bas av rostad kyckling och är fri från både lök och vitlök. Fonden bidrar med en fräsch syra och ren kycklingsmak. Den funkar allround och är utmärkt för storköket att slå i såsen eller soppan för att lyfta dess karaktär.

Tillhörande Recept

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.