Vilken soppa!

Det råa och kalla klimatet i februari gör att många söker sig till restaurangers mysiga vrå. Här vill de ha något gott och värmande. Med andra ord: de vill ha soppa!

Om vi säger soppa kanske tankarna direkt går till de färdiga som finns på burk eller tetra, som köps direkt i butiken och sedan bara värms upp på spisen. Men soppa är en maträtt som är busenkel att göra själv från grunden och som sedan går att variera i alla möjliga former; tjock, tunn, slät, med bitar, gräddig, mustig – det är helt upp till en själv att tillaga sin soppa på det sätt som föredras.

Kombinera buljong och fond

Dessutom är det en perfekt rätt att förbereda – redan kvällen innan kan ni sätta buljongen och se till att ni har ingredienser och råvaror klara till dagen därpå, då soppkoket ska sättas igång.

Vårt knep när vi lagar soppa, oavsett variant, är att ha i en kombination av någon av Touch of Tastes fonder och Bongs torra buljong. Bongs Buljong, som finns i grönsaks-, kyckling- och köttvariant, har vi i tidigt så att den får sätta smak på själva basen till soppan. Vi smaksätter sedan med någon av fonderna från Touch of Tastes breda sortiment. Här finns det inget facit utan vi uppmanar att er provar er fram för att hitta en smakkombination som passar. Sedan är det bara att dra igång på ett storkok och servera!

Tillhörande Recept

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.