Portioner:
Slå sojan i en liten kastrull, låt det koka upp och koka tills hälften återstår. Kyl sedan sojan. Rör ihop äggula, dijon och vinäger. Vispa i oljan med en tunn stråle. Avsluta med att tillsätta sojan lite i taget. Smaka dig fram till lagom smak och sälta. Rosta solroskärnorna i torr stekpanna tills de blir gyllenbruna. Slå över soja och fortsätt rosta tills kärnorna blir torra. Dela upp palsternackan i mindre bitar och lägg upp på tallrik. Spritsa mayo och strö över solroskärnor. Garnera gärna med färska örter och blommor.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.