Portioner:
Hetta upp en tjockbottnad gryta. Häll i rapsoljan och låt bli het. Lägg i vitlök, timjankvistar, lagerblad, rödbetor och morötter, bryn ca 5 min till fin färg har uppnåtts. Klicka sedan i tomatpuré och låt bryna någon minut till under omrörning. Tillsätt sedan vin, fonderna och 5 dl vatten så att det precis täcker. Låt sjuda tills betorna är lagom mjuka, ca 20 min. Späd eventuellt med mer vatten. Bryn under tiden svamp och lök i en stekpanna. Smaka av med salt & svartpeppar. Häll över i grytan. Smaka av grytan med mer vin och fonder efter tycke. Red ev. av med maizena.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.