30 minuter

Bibimbap

Betyder ”blandat mål”- en välkänd nationalrätt i Sydkorea. Vårt recept serveras tillsammans snabbpicklad gurka, sriracha mayo och inlagda groddar.

Ingredienser

Portioner:

1 kg Biff, strimlad
5 msk Japansk soja
2 msk Bong Touch of Taste Asian Fond - Red and Hot
2 msk Bong Touch of Taste Umamifond
1 msk Gochujang
3 msk Olja
5 msk Sesamfrön
10 portioner Vitt ris, kokt
10 st Stekta ägg
GURKSALLAD
1 st Gurka
2 msk Vitlök, riven
3 tsk Risvinäger
3 tsk Socker
INLAGDA GRODDAR
500 g Färska böngroddar, blancherade
1 msk Vitlök, riven
3 msk Sweet chilisås

Så här gör du

Blanda köttet med soja, fond, Gochujang, olja och sesamfrön. Smaka av med salt och svartpeppar, låt det marinera i 20 minuter.

Hetta upp en wok och stek köttet hastigt, smaka av och servera rykande hett tillsammans med kokt ris, stekt ägg,  grönsaksinläggningar och sriracha mayo.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.