30 minuter

Bibimbap

Betyder ”rört ris”- en välkänd och uppskattad Koreansk rätt. Vårt recept serveras denna tillsammans snabbpicklad gurka, sriracha mayo och inlagda groddar.

Ingredienser

Portioner:

1 kg Biff, strimlad
5 msk Japansk soja
2 msk Bong Asian Fond - Red and Hot
2 msk Bong Brun Kalvfond
3 msk Olja
5 msk Sesamfrön
10 portioner Vitt ris, kokt med Bong Asian Fond – Green and Fresh
10 st Stekta ägg
GURKSALLAD
1 st Slanggurka
2 msk Vitlök, riven
3 tsk Risvinäger
3 tsk Socker
1 msk Bong Asian Fond - Red and Hot
INLAGDA GRODDAR
500 g Färska böngroddar, blancherade
1 msk Vitlök, riven
3 msk Sweet chilisås
1 msk Bong Asian Fond – Green and Fresh

Så här gör du

Blanda köttet med soja, fond, olja och sesamfrön. Smaka av med salt och svartpeppar, låt det marinera i 20 minuter.

Hetta upp en wok och stek köttet hastigt, smaka av och servera rykande hett tillsammans med kokt ris, stekt ägg, sriracha mayo och grönsaksinläggningar.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.