Biff Tataki

Ingredienser

Portioner:

500g mört oxkött t ex filé
0lja och smör till stekning
Sås:
1,5 dl japansk soja
1 tsk sesamolja
0,5 msk Touch of Taste Oxfond
1 msk riven ingefära
1 msk riven vitlök
1 msk rivet citronskal
2 msk sesamfrön
Eventuellt maizena som redning

Så här gör du

Blanda alla ingredienserna till såsen och låt den koka upp. Om du vill ha lite tjockare konsistens så red av med lite maizena. Låt såsen kallna. Bryn köttet i olja och smör på riktigt het panna. Smaksätt med salt och svartpeppar och låt det vila på brädan. Skär upp köttet i tunna skivor och skeda såsen över.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.