Bong´s Chicken Rub

Vill du grilla kyckling med riktig smakpower? Då skall du testa vår torra kyckling rub där du blandar paprika, chili, lime och buljong för en djup, rökig och umamirik smak. Perfekt för klubbor, lårfilé eller helgrillat i storkök – enkel att förbereda, lätt att jobba med och maxad i smak.

Ingredienser

Portioner:

1 msk spiskummin
3 msk paprikapulver
1,5 tsk rökt paprikapulver
3 msk salt
4 msk vitlökspulver
3 msk torrt brunt farinsocker
4 msk lökpulver
3 msk limeskal, rivet och torkat
3 tsk chiliflakes
1,5 tsk cayennepeppar
1 msk Bong Kycklingbuljong, torkad

Så här gör du

  1. Kör allt i mixer tills det är ordentligt blandat och lägg det i en tät burk.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.