Portioner:
Skär kyckling och potatis i fina bitar, ca 1,5 x 1,5 cm. Hetta upp olja i en kastrull och bryn löken och vitlöken sakta några minuter. Lägg i kyckling och potatis, slå i fond och kokosmjölk.
Låt grytan koka sakta i ca 25 minuter tills potatisen är mjuk. Smaka av med fond, fisksås, lime och socker.
Servera grytan tillsammans med ris och råkost.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.