30 minuter

Chicken Curry Cocos

Fin balans mellan syra och sötma tillsammans med lite hetta. En smakrik och saftig gryta.

Ingredienser

Portioner:

800 g Kycklingkött, bröst eller lår
1 kg Potatis, fast och skalad
3 msk Olja
4 dl Lök, finstrimlad
2 msk Vitlök, riven
3 msk Bong Asian Fond - Red and Hot
2 msk Bong Kycklingfond
1.5 l Kokosmjölk
2 msk Fisksås
2 msk Lime, pressad
2 msk Socker
10 portioner Vitt ris, kokt med lite Bong Asian Fond - Red and Hot

Så här gör du

Skär kyckling och potatis i fina bitar, ca 1,5 x 1,5 cm. Hetta upp olja i en kastrull och bryn löken och vitlöken sakta några minuter. Lägg i kyckling och potatis, slå i fond och kokosmjölk.
Låt grytan koka sakta i ca 25 minuter tills potatisen är mjuk. Smaka av med fond, fisksås, lime och socker.

Servera grytan tillsammans med ris och råkost.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.